Spijlenhekwerk

 

Met of zonder puntkam
Een ideaal hekwerk als u een punt maakt van veiligheid in optima forma: het Galva spijlenhekwerk met of zonder puntenkam. Een hekwerk dat het goed doet bij vele objecten, met name scholen en bedrijfspanden. Zoals alle spijlenhekwerken van Galva Hekwerk ziet ook het hekwerk er niet alleen prachtig uit, maar is het ook nog eens extra veilig. Die veiligheid is te danken aan de robuuste afwerking én aan de puntkam (vanaf 150 cm hoogte) die het nagenoeg onmogelijk maakt om zonder kleerscheuren over het hek te klimmen. En de afwerking? Die is typerend voor Galva Hekwerk: thermisch verzinkt volgens NEN 1275 en desgewenst voorzien van een polyester poedercoating in een kleur naar wens.

 

Ronde doorlopende spijlen
Fraai, sterk en duurzaam. Dat is in het kort het hekwerk met ronde spijlen waarmee Galva Hekwerk tal van objecten een representatief uiterlijk én optimale veiligheid biedt. De degelijke afwerking (verzinkt én desgewenst gecoat) staat borg voor spijlenhekwerk dat tot in lengte van dagen mooi én praktisch blijft. Een lust voor het oog, een last voor inbrekers. Uiteraard wordt het spijlenhekwerk van Galva Hekwerk volledig afgestemd op uw wensen én de lokale omstandigheden. U kiest bijvoorbeeld de kleur en de maatvoering en Galva Hekwerk bekijkt op welke wijze uw hekwerk het beste gemonteerd kan worden.

  

Vierkante doorlopende spijlen
Het Galva-hekwerk met vierkante spijlen maakt van ieder object een onneembaar fort. De spijlen zijn door hun vierkante vorm niet uit te buigen. De constructie is bovendien extra sterk doordat de spijlen door de koker heen lopen. De robuustheid van dit spijlenhekwerk sluit een esthetische meerwaarde niet uit. Integendeel. Het hekwerk ziet er bijzonder fraai uit en geeft ieder pand extra cachet. Dat u er lang plezier van zult hebben, staat vast. Galva Hekwerk gebruikt immers de beste materialen, zoals staanders en spijlenvakken die thermisch verzinkt zijn volgens NEN 1275 en die voorzien kunnen worden van een hoogwaardige polyester poedercoating.

SpijlenhekwerkSpijlenhekwerk

SpijlenhekwerkSpijlenhekwerk

 
Menu
Home
Aanbiedingen
Sierhekwerk
Gaashekwerk
Dubbelstaafmathekwerk
Spijlenhekwerk
Draaipoorten
Schuifpoorten
Contact
Route
Nieuwsbrief