Gaashekwerk

Gaashekwerk, de voordeligste afrastering voor allerlei doeleinden, wordt al meer dan 150 jaar toegepast. Gaashekwerk is door Galva Hekwerk leverbaar in de hoogten 1000, 1250, 1500, 1800, 2000 en 2500 mm.

  

Met bovenbuis
Representatief, degelijk en economisch geprijsd: het Galva-gaashekwerk met bovenbuis. Een hekwerk dat zijn kwaliteit, representativiteit en duurzaamheid door de jaren heen bewezen heeft. Voorzien van verzinkt en geplastificeerd harmonicagaas, span- en/of puntdraad. Een afrastering die goed op spanning blijft en jarenlang meegaat. Uiteraard zijn de staanders en bovenbuizen thermisch verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en worden ze desgewenst voorzien van een polyester poedercoating. U kiest zelf hoe veilig u dit hekwerk laat uitvoeren. Galva Hekwerk biedt u drie keuzemogelijkheden: zonder puntdraad (GH), met rechte puntdraadhouder (GHR) en met schuine puntdraadhouder (GHS).

  

Zonder bovenbuis
Een economische oplossing bij meerdere meters die vooral op ongelijke terreinen goed uit de verf komt: Galva-gaashekwerk zonder bovenbuis. Voorzien van verzinkt en geplastificeerd harmonicagaas, span- en/of puntdraad. Een afrastering die goed op spanning blijft en jarenlang meegaat. Uiteraard zijn de staanders en schoorbuizen thermisch verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en worden ze desgewenst voorzien van een polyester poedercoating. Galva Hekwerk biedt u de keus uit twee verschillende uitvoeringen: met zware palen Ø60 (PZ) en lichte palen Ø42 (PL tot 150cm hoogte). Bovendien heeft Galva Hekwerk niet alleen een populaire standaarduitvoering, maar kunt u ook zelf kiezen voor iedere gewenste maat.

De staanders en bovenbuis worden aan binnen- en buitenzijde volbad verzinkt volgens NEN 1275 en kunnen desgewenst daarna worden gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze.

GaashekwerkGaashekwerkGaashekwerk

 
Menu
Home
Aanbiedingen
Sierhekwerk
Gaashekwerk
Dubbelstaafmathekwerk
Spijlenhekwerk
Draaipoorten
Schuifpoorten
Contact
Route
Nieuwsbrief